Предности BookWisely

BookWisely бизнис решение што овозможува зголемување на ефикасност во организација на распоред и закажување термини. Некои од предностите се:

Привлечете нови, и зголемете го бројот на посети на постоечките клиенти

Клиентите едноставно сами можат да закажат термин. Веднаш воочливи се слободните термини, и закажувањето се постигнува само со неколку клика. Со платформата за закажување, клиентите не мора да чекаат јавување во работно време, туку било кога може да закажат термин. Тоа дополнително придонесува за поефективно користење на термините.

Дознај повеќе

Зголемување на приходите

Со BookWisely, целосно автоматизирано, вашиот персонал може целосно да се фокусира на клиентите, при што се зголемува ефикасноста, а со тоа и приходите

Дознај повеќе

Зголемена ефикасност на персоналот

Во работно време, вашиот персонал обично е зафатен со закажување термини за повеќе клиенти. Со користење систем за организација, повеќекратно закажување на ист термин е невозможно, што резултира со фрустрација кај клиентите, и намалување на ефикасноста на тимот. Сепак, со BookWisely закажувањето и промента на термините е многу едноставно, без никакви проблеми.

Дознај повеќе

Минимизирање на 'непојавувања'

Дизајниран со интелигентен алгоритам, BookWisely ги следи следните термини и автоматски праќа SMS и/или Е-Мail потсетник. Ќе имате потполна контрола на термините во следниот период.

Дознај повеќе

Ова е повеќе од само систем за закажување

Тоа што ќе го добиете е целосно автоматизиран систем за организација и закажување за вашата организација. Паметна организација и ефикасност во вашите дневни рутини. Нема повеќе нотеси за чување на вашите термини. Помалку непотребни телефонски разговори. Системот ќе обезбеди вашите клиенти навреме да бидат потсетени за нивниот следен закажан термин

Неограничен број на термини

Без ограничување колку луѓе ќе резервираат термин или посета

Дознај повеќе

Неограничен број на вработени

1 или 1000 вработени, сите можат да го користат.

Дознај повеќе

Вклучена веб страна

Доколку немате ваша веб страна, ќе добиете бесплатна стандардна веб страна со секој пакет

Дознај повеќе

Плаќања онлајн

Овозможете им на вашите клиенти да платат безбедно онлајн

Дознај повеќе

Доколку имате прашања, или ви треба посебен пакет, контактирајте не, и ќе најдеме решение

Контактирајте не

Мени

Социјални медиуми