Përfitimet kryesore të Librit me mençuri

BookWising është një zgjidhje biznesi që u mundëson organizatave të përmirësojnë efikasitetin e tyre në caktimin dhe prenotimin e takimeve. Disa nga përfitimet e përfshira janë

Kjo ju ndihmon të tërheqni dhe mbani klientët

Ne u mundësojmë klientëve tuaj që të caktojnë lehtësisht takimet. Duke vepruar kështu, klientët do ta dinë lehtësisht kur jeni në dispozicion dhe mund të caktojnë takime me disa klikime. Kjo rrit shumë përvojën e përdoruesit. Me një mjet për caktimin e takimeve, përdoruesit nuk kanë nevojë të presin për orët tipike të punës për të rezervuar një takim.

Mëso më shumë

Ajo rrit të ardhurat

Me Librin mençur plotësisht të automatizuar, punonjësit tuaj nuk shqetësohen shpesh dhe janë në gjendje të përqendrohen në shërbimin e më shumë klientëve, duke rritur kështu efikasitetin dhe të ardhurat tuaja

Mëso më shumë

Rrit efikasitetin e stafit

Gjatë orarit të punës, punonjësit tuaj zakonisht janë jashtëzakonisht të zënë me takime të shumta të klientëve. Pa softuer për caktimin e takimeve, takimet me prenotim të dyfishtë është pothuajse e pashmangshme, për pasojë duke rezultuar në klientë të frustruar dhe duke zvogëluar efikasitetin. Sidoqoftë, me këtë zgjidhje të automatizuar, caktimi dhe rivendosja janë pa probleme, pa ndonjë rezervim të dyfishtë.

Mëso më shumë

Minimizon Jo-Shfaqjet

Projektuar me algoritme inteligjentë, ai do të gjurmojë rezervimet e ardhshme dhe automatikisht do të njoftojë klientët me email ose sms për rezervimet e tyre. Ju do të keni një përmbledhje të plotë të mënyrës se si shpërndahen rezervimet gjatë periudhës tjetër të kohës.

Mëso më shumë

BookWising është softuer modern dhe i thjeshtë për t’u përdorur

Softueri ynë punon në çdo pajisje moderne si kompjuterë desktop, laptop, Mac, tabletë dhe smartphone. Kjo do t'ju lejojë ju dhe punonjësve tuaj përdorim të përditshëm të lehtë dhe intuitiv.

Nëse dëshironi, klientët tuaj mund të rezervojnë edhe për veten e tyre. Ju keni kontroll të plotë të procesit

Ju keni mundësinë t'i lejoni klientët tuaj të paguajnë në mënyrë të sigurt në internet për një shërbim të zgjedhur

Ju mund t'u ofroni klientëve tuaj shërbime në internet si konsulta në Internet përmes thirrjes video

Lehtë për të lundruar, qasje e shpejtë në tiparet më të rëndësishme. Mbajtja e numrit të klikimeve të navigimit në minimum

Ne jemi më shumë se një sistem i thjeshtë rezervimesh

Ajo që do të merrni është plotësisht i automatizuar programi për rezervime dhe takime. Organizimi dhe efikasiteti i mençur në rutinat tuaja ditore. Nuk ka më shënime letre për të ruajtur rezervimin tuaj. Më pak telefonata. Sistemi do të përpiqet të sigurojë që klientët tuaj të njoftohen dhe të kujtohen për rezervimin e tyre të ardhshëm.

Numer i pakufizuar i rezervimeve

Pa kufizim se sa njerëz do të bëjnë një rezervim ose takim

Mëso më shumë

Numër i pakufizuar i të punësuarve

1 ose 1000 punonjës, nuk ka problem. Ata të gjithë mund ta përdorin atë

Mëso më shumë

Uebfaqja e përfshirë

Nëse nuk keni faqen tuaj të internetit, do të merrni një të përfshirë në çdo paketë

Mëso më shumë

Pagesat në internet

Lejoni klientët tuaj të paguajnë në mënyrë të sigurt në internet

Mëso më shumë

Nëse keni pyetje ose keni nevojë për një plan të personalizuar, na kontaktoni dhe ne do ta zgjidhim atë dhe do të ofrojmë një zgjidhje të personalizuar.

Na kontaktoni

Përfitimet kryesore të Librit me mençuri

BookWising është një zgjidhje biznesi që u mundëson organizatave të përmirësojnë efikasitetin e tyre në caktimin dhe prenotimin e takimeve. Disa nga përfitimet e përfshira janë

Numer i pakufizuar i rezervimeve

Asnjë shtesë plus për çdo rezervë

Rezerva të zgjuara

Sistemi ynë i rezervimit do të optimizojë kohën e rezervimit, ku ju dhe vizitorët tuaj do të jenë të kënaqur

Faqen e internetit falas

Ne do të bëjmë një faqe interneti për ju. Falas

E-poshta dhe SMS**

E-poshta /SMS vertetim dhe nje kujtese per klientet tuaj

Fushatat SMS**

Mbajini klientët tuaj të angazhuar me fushata të ndryshme si urimi i ditëlindjes, ose me kujtesë për kontroll të ri pas një kohe. Të gjitha plotësisht automatike

Pagesat në internet

Nëse dëshironi, klientët tuaj mund të paguajnë direkt kur rezervojnë

Virtual services

Ju mund t'u ofroni klientëve tuaj shërbime online përmes thirrjes video (Google, Viber, WhatsApp)

Sinkronizoni me kalendarin tuaj

Shikoni dhe ndryshoni rezervimin tuaj në kalendarin tuaj të Google

Statistikat

Merrni statistika ditore, javore, mujore se si po performon kompania juaj

**Përdorimi i SMS është opsional. Kostoja për sms varet nga vendi i destinacionit.

Disa nga klientët tanë

Lukanoski

Stomatologji

D-r Paskalov

Pediatria

ProMedika

Okulistikë

Galmedikus

Spital

Dimargo

Stomatologji

Orto Plus Ped

Ortopedike

SheriDent

Stomatologji

VivaDent

Stomatologji

Kontrolloni nëse BookWising është ajo që ju nevojitet për kompaninë tuaj

Me vetëm disa klikime dhe për rreth 1 minutë, do t'ju gjeni nëse keni nevojë për këtë softuer

Kontrolloni këtu

Çmimi

Të gjitha planet tona nuk janë detyruese. Mund ta anuloni në çdo kohë.

Ju mund të zgjidhni nga dy opsione për secilin plan. 30 ditë provë falas ose 90 ditë garanci për kthimin e parave*

Fillo

600Denarë/Në muaj

Për kompanitë standarde me 1 vendndodhje, dhe 1 ose më shumë të punësuar

  • 1 Vendndodhja
  • Rezervime të Pafund
  • Deri në 5 punonjës me kalendar rezervimi
  • Listimi në MojaUsluga.mk
*30 ditë provë ose 90 ditë garanci për kthimin e parave. Jo-detyruese. Nuk kërkohet asnjë kartë krediti për të filluar
Me porosi

Citoj

Nëse paketat e tjera nuk përshtaten për nevojën tuaj, ne mund të krijojmë ofertë të personalizuar

  • Vendndodhje të Shumëfishta
  • Rezervime të Pafund
  • Më shumë se 15 punonjës
  • Listimi në MojaUsluga.mk
*30 ditë provë ose 90 ditë garanci për kthimin e parave. Jo-detyruese. Nuk kërkohet asnjë kartë krediti për të filluar

Nëse asnjë nga planet nuk përshtatet për ju, ne kemi një llogaritës plani që të mund të krijoni lehtësisht një plan që ju përshtatet më shumë

Ndërtoni çmimet tuaja
*Gjatë provës 30 ditore, dërgimi i njoftimeve SMS nuk është i mundur për shkak të tarifës shtesë ndaj ofruesve të SMS. Nëse zgjidhni 90 ditë garanci për kthimin e parave dhe anuloni, kostoja e SMS-së së dërguar nuk mund të rimbursohet.

Kjo është rrjedha e procesit

Regjistrohuni për një llogari <span> </span>

Diskutoni me <span> ekipin tonë </span>

Merrni produktin tuaj

Filloni ta përdorni

Isshtë shumë e thjeshtë, dhe ne jemi absolutisht të sigurt që do t'ju pëlqejë. Porosit tani, kjo është një mundësi që ju të provoni dhe provoni nëse kemi gjithçka që ju nevojitet.

Fillo tani

Menuja kryesore

Mediat sociale