Предности BookWisely

BookWisely бизнис решение што овозможува зголемување на ефикасност во организација на распоред и закажување термини. Некои од предностите се:

Привлечете нови, и зголемете го бројот на посети на постоечките клиенти

Клиентите едноставно сами можат да закажат термин. Веднаш воочливи се слободните термини, и закажувањето се постигнува само со неколку клика. Со платформата за закажување, клиентите не мора да чекаат јавување во работно време, туку било кога може да закажат термин. Тоа дополнително придонесува за поефективно користење на термините.

Дознај повеќе

Зголемување на приходите

Со BookWisely, целосно автоматизирано, вашиот персонал може целосно да се фокусира на клиентите, при што се зголемува ефикасноста, а со тоа и приходите

Дознај повеќе

Зголемена ефикасност на персоналот

Во работно време, вашиот персонал обично е зафатен со закажување термини за повеќе клиенти. Со користење систем за организација, повеќекратно закажување на ист термин е невозможно, што резултира со фрустрација кај клиентите, и намалување на ефикасноста на тимот. Сепак, со BookWisely закажувањето и промента на термините е многу едноставно, без никакви проблеми.

Дознај повеќе

Минимизирање на 'непојавувања'

Дизајниран со интелигентен алгоритам, BookWisely ги следи следните термини и автоматски праќа SMS и/или Е-Мail потсетник. Ќе имате потполна контрола на термините во следниот период.

Дознај повеќе

BookWisely е модерен софвер и лесен за користење

Нашиот софтвер работи на секој модерен уред како што е Десктоп компјутер, Лаптоп, Mac, Таблет и Смартфон. Ќе ви овозможи на вас и вашите вработени лесно и интуитивно работење

Доколку сакате, вашите клиенти можат и сами да резервираат одредени услуги. Имате потполна контрола на процесот

Можете да им понудите на вашите клиенти безбедно онлајн плаќање за одредени услуги

Можете да им понудите на вашите клиенти онлајн услуги како што е Онлајн консултација преку видео повик

Лесен за навигација, со брз пристап до најважните функционалности. Што помалку кликови до побрзо завршена работа.

Ова е повеќе од само систем за закажување

Тоа што ќе го добиете е целосно автоматизиран систем за организација и закажување за вашата организација. Паметна организација и ефикасност во вашите дневни рутини. Нема повеќе нотеси за чување на вашите термини. Помалку непотребни телефонски разговори. Системот ќе обезбеди вашите клиенти навреме да бидат потсетени за нивниот следен закажан термин

Неограничен број на термини

Без ограничување колку луѓе ќе резервираат термин или посета

Дознај повеќе

Неограничен број на вработени

1 или 1000 вработени, сите можат да го користат.

Дознај повеќе

Вклучена веб страна

Доколку немате ваша веб страна, ќе добиете бесплатна стандардна веб страна со секој пакет

Дознај повеќе

Плаќања онлајн

Овозможете им на вашите клиенти да платат безбедно онлајн

Дознај повеќе

Доколку имате прашања, или ви треба посебен пакет, контактирајте не, и ќе најдеме решение

Контактирајте не

Предности BookWisely

BookWisely бизнис решение што овозможува зголемување на ефикасност во организација на распоред и закажување термини. Некои од предностите се:

Неограничен број на термини

Без дополнителни трошоци за секоја термин

Паметно закажување

Нашиот систем за закажување на термини ќе ги оптимизира времињата за закажување при што и вие добивате максимален можен број на термини

Вклучена бесплатна веб страна

Доколку немате ваша, ние ќе направиме стандардна веб страна за вас.

SMS & E-Mail**

SMS и E-Mail потсетник и потврда за вашите клиенти

СМС Кампањи**

Нека вашите клиенти бидат вклучени во разни кампањи, како што е посакување среќен роденден или со потсетување за нов преглед по некое време. Комплетно автоматски

Плаќања онлајн

Доколку сакате, вашите клиенти можат да платат директно онлајн кога ќе резервираат

Virtual services

Можете да им овозможите на вашите клиенти онлајн услуги преку видео повик (Google, Viber, WhatsApp)

Синхронизација со вашиот календар

Преглед и промена на вашите термини во вашиот Google календар

Статистики

Добивајте дневни, неделни, месечни рапорти за тоа како работи вашата компанија

**Користењето на СМС е опционално. Цената за СМС зависи од земјата и операторот кон кои се испраќа

Дел од нашите клиенти

Lukanoski

Стоматологија

D-r Paskalov

Педијатриска ординација

ProMedika

Офталмологија

Galmedikus

Болница

Dimargo

Стоматологија

Orto Plus Ped

Ортопедија

SheriDent

Стоматологија

VivaDent

Стоматологија

Проверете дали BookWisely е тоа што и треба на вашата компанија

Со само неколку клика, и за околу 1 минута, ќе дознаете дали ви треба овој софтвер

Проверете тука

Ценовник

Секој пакет е необврзувачки. Можете да го откажете во секој момент

Можете да одберете од две опции за секој пакет. 30 дена бесплатен тест период, или 90 дена гаранција за враќање на средства*

Почетен

999MKD/Месечно

За стандарни организации со 1 локација и 1 или повеќе вработени

  • 1 Локација
  • Неограничен број на термини
  • До 5 Вработени со календари за термини
  • Приказ на MojaUsluga.mk
*30 дена бесплатно, или 90 дена враќање на средства
Експерт

Понуда

Ако останатите пакети не ви одговараат, ќе направиме специјален пакет за вас

  • Повеќе локации
  • Неограничен број на термини
  • Повеќе од 15 вработени
  • Приказ на MojaUsluga.mk
*30 дена бесплатно, или 90 дена враќање на средства

Доколку ниеден од пакетите не ви одговара, имаме калкулатор за полесно да креирате пакет што ви одговара најдобро. Секогаш може да не контактирате

Пресметајте сами (прелиминарно)
*Во пробните 30 дена, испраќањето на СМС пораки не е можно поради дополнителни трошоци кон СМС провајдерите. Доколку одберете "90 дена гаранција за враќање на средства" и го откажете, трошокот за испратени пораки не може да биде рефундиран

Ова е текот на процесот

Аплицирајте за Сметка

Дискусија со нашиот тим

Добивате пристап

Почнувате со користење

Се е едноставно, и ние сме апсолутно убедени дека ќе уживате во користењето. Нарачајте сега, ова е добра можност да пробате и видите дали имаме се што ви треба

Започни сега

Мени

Социјални медиуми