Видете одблиску што BookWisely може да направи за вас

Тоа што ви треба за вашата компанија е тука. Ова е листа на најважните карактеристики што ги нуди нашиот систем. Исто така, има многу повеќе мали работи што ќе бидат од голема помош за Вас во вашите дневни рутини

Повеќе локации

Една или повеќе локации за вашиот бизнис

Лесно за управување

Користење на системот е едноставно и интуитивно

Неограничен број на термини

Без дополнителни трошоци за секоја термин

Паметно закажување

Нашиот систем за закажување на термини ќе ги оптимизира времињата за закажување при што и вие добивате максимален можен број на термини

Вклучена бесплатна веб страна

Доколку немате ваша, ние ќе направиме стандардна веб страна за вас.

SMS & E-Mail**

SMS и E-Mail потсетник и потврда за вашите клиенти

СМС Кампањи**

Нека вашите клиенти бидат вклучени во разни кампањи, како што е посакување среќен роденден или со потсетување за нов преглед по некое време. Комплетно автоматски

Плаќања онлајн***

Доколку сакате, вашите клиенти можат да платат директно онлајн кога ќе резервираат

Виртуелни услуги

Можете да им овозможите на вашите клиенти онлајн услуги преку видео повик (Google, Viber, WhatsApp)

Синхронизација со вашиот календар

Преглед и промена на вашите термини во вашиот Google календар

Статистики

Добивајте дневни, неделни, месечни рапорти за тоа како работи вашата компанија

Интеграција

Ние ќе ви помогнеме со поставување на системот на вашата веб страна

Посебен изглед

Ние ќе обезбедиме посебна интеграција за вашата интернет страница, при што закаќувањето на термини ќе добијат изглед сличен како вашата веб страна.

Фиксни и флексибилни времетраења на термините

Кога креирате термин преку администранија, можете даго промените времетраењето на избраната услуга

Посебен календар за секој член на вашиот тим

Секој член на вашиот тим може да има посебен календар со посебни времиња, термини и услуги

Адаптирани услуги

Лесно, со само еден клик може да го продолжите или скратите времетраењето на термините

Импортирање на постоечки клиенти

Доколку можете да ја експортирате моменталната листа со ваши клиенти не формат како csv,excel, ние ќе ги импортираме за вас

Помош при поставување

Доколку имате проблеми при поставување на услуги, периоди за закажување на термини, ние ќе ви помогнеме за тоа

Дневник на клиент

Чувајте дневник за секој од вашите клиенти. Исто така, ќе имат комплетен увид во претходни и идни термини за секој клиент

Флексибилни работни времиња/смени

Ги имаме покриено повеќето регуларни работни времиња/смени

**Користењето на СМС е опционално. Цената за СМС зависи од земјата и операторот кон кои се испраќа
***За секое онлајн плаќање се наплатува одредена провизија

Мени

Социјални медиуми