Would you like to switch to this version? United States(United States)

КОВИД-19 Инфо. Како никогаш до сега, потребен ви е систем за организација и резервации што ќе ги обезбеди протоколите на социјално дистанцирање.

Предности BookWisely

BookWisely бизнис решение што овозможува зголемување на ефикасност во организација на распоред и резервации. Некои од предностите се:

Ова е повеќе од само систем за резервации

Тоа што ќе го добиете е целосно автоматизиран систем за организација и резервации за вашата организација. Паметна организација и ефикасност во вашите дневни рутини. Нема повеќе нотеси за чување на вашите резервации. Помалку непотребни телефонски разговори. Системот ќе обезбеди вашите клиенти навреме да бидат потсетени за нивната следна резервација

Модерен дизајн

Лесен за навигација, со брз пристап до најважните функционалности. Што помалку кликови до побрзо завршена работа.

Карактеристики

Видете одблиску што BookWisely може да направи за вас

Види ги сите карактеристики

Дел од нашите клиенти

Проверете дали BookWisely е тоа што и треба на вашата компанија

Со само неколку клика, и за околу 1 минута, ќе дознаете дали ви треба овој софтвер

Проверете тука

Аплицирај за вашата компанија

Сите наши пакети се необврзувачки. Може да откажете во било кое време.

  • Аплицирајте за Сметка

  • Дискусија со нашиот тим

  • Добијте го вашиот софтвер подготвен за работа

Аплицирај сега