Ценовник

Дали сте знаеле дека компаниите што поседуваат софтвер за закажување и организација се за најмалку 30% поефикасни отколку работење без таков систем? Доколку би сакале да ја зголемите ефикасноста, вие сте на вистинското место. Сите наши пакети се необврзувачки. Може да ги откажете во било кое време. Одберете пакет што ви одговара, и ние ќе се погрижиме да добиете бесплатен период од 30 дена*

Можете да одберете помеѓу:
30 дена бесплатен тест - Не е потребна кредитна картичка за старт. Наплатата ќе почне после вториот месец
90 дена гаранција за враќање на средства - Не е потребна кредитна картичка за старт. Наплатата ќе почне од првиот месец. Доколку го откажете продуктот, ќе ги добиете сите пари назад.*

Почетен

600MKD/Месечно

За стандарни организации со 1 локација и 1 или повеќе вработени

 • Неограничен број на термини
 • До 5 Вработени со календари за термини
 • 129 MKD/месечно по за секој дополнителен вработен над 5 вработени
 • Вклучена веб страна
 • Приказ на MojaUsluga.mk
 • SMS & E-mail нотификации*
 • Вклучени сите функционалности
 • 24/7 подршка по е-пошта
Експерт

Понуда

Ако останатите пакети не ви одговараат, ќе направиме специјален пакет за вас

 • Повеќе локации
 • Неограничен број на термини
 • Повеќе од 15 вработени
 • Вклучена веб страна
 • Приказ на MojaUsluga.mk
 • SMS & E-mail нотификации*
 • Вклучени сите функционалности
 • 24/7 подршка по е-пошта
Калкулатор

Пресметајте

  Направете сами пресметка на цената

30 дена бесплатно, или 90 дена враќање на средства

*Во пробните 30 дена, испраќањето на СМС пораки не е можно поради дополнителни трошоци кон СМС провајдерите. Доколку одберете "90 дена гаранција за враќање на средства" и го откажете, трошокот за испратени пораки не може да биде рефундиран
*Цената на СМС не е вклучена во цената на пакетот

Contact Us

Мени

Социјални медиуми